Längtar längtar längtar!!!!

Imorgon far vi till Kalix och sedan på lördag far jag o Joppe vidare till Storforsens hotell!!! Ska bli såååååå underbart!! Sist vi var där var i augusti förra året, och det var så himla bra så nui ska vi dit igen =) Samma rum. en minisvit med egen bastu på rummet och inglasad balkong mot forsen. Jag är helt slut i både kropp och huvud så det är välbehövligt kan jag säga. Och så är det inte så ofta jag och Joppe kommer iväg såhär på tu man hand, och bara kan rå om varandra. Men även om jag tycker det är skönt och längtar så är det ändå liiiiiite jobbigt att lämna Tilda. Jag vet, jag är världens hönsigaste mamma men jag älskar henne så mycket så jag vill vara med henne varje sekund, men ändå vill jag ha tid för mig själv oxå, svår ekvation det där. Men jag vet att hon kommer ha en superhelg hos farmor och farfar och det gäller ju bara en natt. Hon längtar nästan lika mycket som jag att få åka till Kalix och vara med farmor och farfar. Även om det bara var några dagar sedan hon träffade dem =)

Idag har jag arbeta förmiddag, det var ett tag sedan jag gjorde det och det känns att det börjar bli tyngre i kroppen. Det är stressigare att arbeta innan lunch när man har tidspressen att det ska bli klart och dte finns inga som helst utrymmen för att vila eller sätta sig en stund. Så jag var riktigt mör i kroppen och framförallt ryggen när jag kom hem. Tror att jag måste höra av mig till sjukgymnasten igen snart och fråga om jag får låna en TENS- apparat för nu börjar jag få ont i svanken igen. Om inte annat så är det bra att ha när förlossningen sätter igång för det hjälpte mycket sist. När jag kom hem idag så la jag mig i sängen och sov i tre timmar... vaknade till av att jag tyckte attd et mullrade lite och fick sedan höra att det hade varit full blixt och åska idag =) men jag bara sov och sov. =)

Och nu ska jag fortsätta vila, medan Joppe jobbar och sliter ute på gräsmattan. Stackare. Men idag har han i alla fall fått äta god middag och jordgubbar, choklad och bubbel. Idag har vi nämligen varit gifta i 4 år =) Tiden går fort när man har roligt. Puss på er!

Slut på batteri

GLÖM vad jag skrev i förra inlägget om att jag var trött!! Vad jag var då är INGENTING mot vad jag är nu!! Freda, lördag och söndag har varit pest!! Är så vidrigt trött heeeela tiden! Fick dock veta i torsdags att jag har dåligt blodvärde så det är säkert därför , men vad hjälper det att veta?! När man är helt förlamad i kropp och huvud. Har i alla fall köpt Niferex idag, dessa vidriga järntabletter som tyvärr är det enda som fungerar när man har järnbrist. Min mage HATAR dom men jag är så illa tvungen nu att ta dem, är värt det om man jämför med denna förlamade trötthet. Har i alla fall fått sovmorgon både lördag och söndag i och med att svärföräldrarna var här, sååååå skönt att riktigt få sova ut! Vaknar halv elva på lördag =)

Tilda har njutit hela helgen av att ha farmor o farfar här. Hon har dessutom fått en cykel av dom så jag behöver väl inte nämna att hon cyklat större delen av helgen? En RIKTIG cykel, med stödhjul och korg och allt! Gissa om hon var stolt!! =)

Joppe o Ove har byggt altan och nu är den nästan klar. Den är sååå fin! Och stor. Riktigt stol altan, men ska man ha plats med barnvagn, bord, och diverse leksaker och solstolar så måste det till ett par kvm =)

Förutom tröttheten så rullar det på ganska bra i graviditeten. Fick beviljat havandeskapspenning från och med 1 juni så det ska bli skönt att få vila lite. Besvär som halsbränna är mindre skoj då jag natten till lördag vaknade av att jag höll på att kvävas i mina egna spyor. Jag hade tydligen fått en sur uppstötning (ganska mycket) i sömnen och dragit ner den i halsen. Inte gott att inhalera spyor *ryser* och det tog ett tag innan jag fick luft, och sedan vågade jag nästan inte somna om ifall det skulle hända igen, för jag trodde ärligt att ajg skulle dö. Ber om ursäkt för mitt spysnack men detta är min verkligehet =) Fogarna är bättre ibland och sämre ibland. Vissa dagara är jag helt ledbruten och kan inte resa mig ur sängen eller vända mig på natten, medan andra dagar så är det helt ok. Känns i alla fall skönt att jag bara ska jobba lite mer än 2 veckor till och sedan får vara hemma och ta det lugnt, så lugnt som man bara kan ta det när man har en massa projekt och en 3-åring som ska roas =)

Nu hockey. HEJA SVERIGE!!!


Trött tröttare tröttast

Jaaaaa, jag veeeeet att jag är dålig på att uppdatera. Tänker tyvärr inte göra någon större ansträngning ikväll heller. Anledningen är att jag är så kopiöst trött heeeela tiden. Orkar inte ens fika med kära vänner, ni vet, man säger att man hemskt gärna vill, och det VILL man, men när man sedan ska ta sig iväg så somnar man i soffa i alla fall. Fan oxå. Saknar verkligen vissa människor, men jag ORKAR inte göra annat än sova, slappa i soffan och jobba ett fåtal timmar om dagen. Sedan är min energi slut. När Tilda går och sover på kvällarna är jag en mycket knäckt mamma. All energi går åt till henne, inte för att hon är jobbig alls, utan för att min energinivå är väldigt låg. Dessutom har jag lyckats dra på mig en förkylning. Så självömkan ligger på topp. Nu, från soffan mot sängen. G'natt...

RSS 2.0