åh

fan vad dålig jag är på att uppdatera min blogg. Och inte orkar jag göra det nu heller... heeelt slut, så varför göra ngt idag som du kan göra imorgon?..

Födelsedag imorgon

Ja nu är vi laddade! Imorgon smäller det! I tvättstugan ligger en hög med rosa paket och bara väntar på att öppnas. Och i helgen hade vi moster och Cilia här på besök och prinsesskalasade för hela slanten! Tilda var superladdad när vi skulle hämta dem på flygplatsen i fredags. De var en halvtimme sena så vi fick vänta ett tag men Tilda var superbra och klagade inget alls, hon frågade bara väldigt många gånger vad klockan var =) Tillslut så kom dom och Tilda var överlycklig! Hon var inte blyg alls utan kastade sig i famnen på moster och började busa med Cilia på en gång. Sedan bar det av till hotellet där de skulle bo, Sara är ju allergisk mot Astrid så de kan inte sova hos oss. Där bytte de om till sina halkigaste kläder för sedan skulle vi till Leos lekland och åka tigerrutschkana! Och jisses vad folk det var där!!!! Helt fullt på parkeringen ohc det vara vimlade av barn där inne! När vi skulle äta lunch så hitatde vi inga platser så då fick vi sitta i prinsessrummet och äta. Kan säga att tjejerna var lyckliga =) Sen lekte vi och lekte och lekte och lekte. Så svetten lackade, Tilda var genomvåt i håret av svett och knallröd och kinderna. Och så iväg för att köpa fredagsmys, sedan hemåt och äta tacos. En riktig höjdardag! Tilda blev dock jätteledsen på kvällen när de skulle fara till hotellet och hon inte fick följa med, hon var ju rätt trött oxå. På lördagen var det dags för prinsesskalas här hemma. Vi for till hotellet på morognen och åt hotellfrukost tillsammans med våra gäster och sedan en kort shoppingrunda och så hem och fixa håret och tårtan. Och så hade vi preinsesskalas med disco i Tildas rum (hon fick en discolampa av moster med familj som inte varit släckt många minuter sedan hon fick den). På kvällen var det flygande mattan (allsångsprogram för barn) och de två prinsessorna sjöng och dansade så hela huset gungade!! OJ vad roligt de hade!!!!
Prinsessorna i prinsessrummet på Leos lekland


hopp hopp o lek i hoppborgen


tigerrutschbanan åkte de säkert 50 gånger =)


och då blev man så här trött och svettig =)


Prinsessorna redo med färgat och lockat hår. Tilda såg sig i spegeln efter att ha lockat håret och utbrast "jag ser ut som Ally" (hennes kompis med lockigt hår)


Åh Joppe han bakade världens goaste butterkaka igår när jag handlade presenter!!


ja..... här har vi Aline....och jag lovar, ingen har skrämt henne, hon ser ut såhär när det är mörkt i rummet =)


Här är hennes nya trick. Hon gör såhär när hon ska skoja och va rolig. och det ser ju ganska kul ut =)

MEN.... så kom då den tråkiga dagen då det var dags för hemfärd. Tilda sa hela morgonen att det var såååååå tråkigt att de skulle fara hem... men tyvärr kan man ju inte göra så mycket åt saken... hon gav moster världens största kram på flygplatsen och hon kramade Cilia så jag trodde aldrig hon skulle släppa... så vinkade vi av dem... och Tilda stod gråtandes och såg dem gå iväg... åh vad det är jobbigt för mammahjärtat att se henne så ledsen... Sedan åkte hon, Aline och Joppe hem och bakade bullar och jag for och handlade en massa födelsedagspresenter. Hon blev gladare ganska fort men ibland under kvällen kom hon på att de åkt hem och då blev hon tårögd och sa att hon saknar dem... speciellt när vi lyssnade på discoskivan i fick av dem, den de dansade till på lördagskvällen. Då blev hon jättesorgsen och sa att hon vill att de ska vara här jämt!! Pluttan...
Nu sover Aline så nu ska vi passa på att baka lite till imorgon då Frida med familj kommer o fikar.


RSS 2.0