Våren är här!!

Ja! Idag hittade jag o Tilda tussilago!! en hel del faktiskt =) Vo var bara tvugna att plocka med oss några hem. Tilda var på dagis idag, även om vi var lite tveksamma i helgen till om hon skulle dit eller inte. I fredags när jag hämtade henne så var hon superhes, hon sa att hon hade skrattat så mycket med hennes kompis ohc därför var hon hes. Och på kvällen blev det bättre, men dagen efter var hon hostig och snorig. Lördag kväll vaknade hon kl halv tio och kräktes i sängen... Skit oxå. Men jag var ändå lur på om det verkligen kunde vara magsjuka så jag tog det ganska lugnt, hon var ju förkyld med en gräslig slemhosta, och dessutom hade hon ätit SUPERmycket till middag, lördagsgodis, vattenmelon och så en flaska välling på det. Men hon fick ändå sova i vår säng den natten för att vi skulle ha lite koll. Jag sov då ingenting den natten, har så svårt att vända mig för Tilda ligger så nära, och varmt var det. Och klockan fem vaknade hon och tyckte att nu var det ljust så då går vi upp. Fick övertala henne om att det fortfarande var natt och att vi skulle sova ett tag till. Hon somnade om och vaknade halv nio. Mycket mer ok för mig. Men på söndagen var jag sliten!! Och på så ruggigt dåligt humör. Blir så när Joppe jobbar mycket på övervåningen och jag är invalido och inte kan hitta på ngt skoj själv. Stackars min tåliga familj. Tilda var däremot pigg som en lärka och hoppade och skuttade hela dagen. Och ingen feber heller. Så vi provade imorse att gå upp i tid, göra alla morognrutiner och kolla feber osv. Hon hade ju inte hostat en enda gång på natten och hade ingen feber. Och det gick bara bra. Hon har haft superskoj på dagis idag och nästan inte hostat alls. Så nu håller vi tummarna för att det håller sig så.

Jag själv var hos läkaren idag igen. För fogarna, som vanligt. Der som gjorde det till ett mer angenämt besök nu var att jag har blivit så otroligt mycket bättre i fogarna sista veckan!! Sedan jag började jobba halva dagar så har det blivit en otrolig förbättring!! Jag kan gå!!! Jag är ingen sprinterlöpare och jag vaggar fortfarande som en anka (Joppe kallar mig för Pingu) men det gör inte outhärdligt ont för varje steg så som det var förut! Och jag sover bättre på nätterna då jag kan vända mig utan att tappa andan av smärta. Så underbart attd et har lättat lite!! Så idag var besöket för att fixa nya sjukskrivningspapper på 50% och stämma av inför nästa besök. Hoppas hoppas hoppas nu att det håller i sig! Är så skönt att i alla fall kunna jobba 50%!!


Kör i vind!

Ja va fasen, vi fortsätter ett tag till. Det är som en drog. anser väl att mit liv är så jädrans intressant att jag bara inte kan vara så elak att jag klipper bort er från det ;-)
Nä skämt åsido, jag har inte så många läsare och jag kan nog räkna upp er alla, jag har koll än så länge på vilka som läser. skulle det ändras så får jag väl ta ett nytt beslut.

Så... helgen har vi.... varit på ettårskalas hos Arvid (SHIT vad tiden går fort), ätit smörgåstårta hemma, varit på kattutställning (nej vi har inte ställt ut vrå bondkatta, vi tittade på andras katter) och grillat.

Måste ju bara berätta om det intressanta fenomen som inträffar varje gång vi grillar. Tilda är som känt väldigt petig med maten, att få henne att äta några mängder proteiner är nästintill omöjligt, hon lever i princinp på ris, makaroner och korv. Förutom när vi grillar... Varje gång vi grillar (speciellt fläskkarré) så blir hon som förbytt. Flickan sitter med en hel köttbit i handen och SLITER bort stora stycken med tänderna. Hon äter som aldrig förr... Idag tryckte hon nog i sig en halv gris... ojojoj, kan i och för sig inte annat än hålla med henne, det är satans gott att grilla karré!! Blir lixom aldrig less på det!

Och nu börjar det ta fart med snösmältning här hemma! Jisses vad det smälter fort! Nu regnar det och jag har väl aldrig varit så glad över regn, för då försvinner snön ännu fortare. =) Och imorgon ska det tydligen bli +14 grader här!! Skönt!!! ÄNTLIGEN!!

Imorgon ska jag även till barnmorskan igen. Har inte varit där på 12 veckor så det börjar bli dags nu. Ringde i torsdags för jag är såååååå yr och trött och illamående. Eller jag var det då, så jag vill kolla upp blodvärdet och se om jag behöver fylla på med ngt. =)

Annars rullar det på här hemma. Joppe har idag plastat klart hela övervåningen och håller just nu på att tejpa skarvar... han är så envis!! Och jobbar så mycket, stackare... när han inte är där uppe och sliter så skottar han upp ett hål i snön utanför altandörren där jag kan sitta och jäsa =)

Puss så länge

Ps. Det kan komma att bli lösenordsskyddade inlägg i framtiden, om jag lägger ut bilder eller liknande, då får ni maila eller messa så får ni koden. Liiiiite nojjig mpnste man ju få vara =) Ds

Ni e söta ni

Fast jag inte skriver på flera dagar så är det en tapper skara som varje dag är inne och kollar på bloggen... jag har inte bestämt mig ännu för hur jag ska göra om jag ska vara ärlig... skulle vilja fortsätta blogga... och det är ju inte så gräsligt många osm läser denna blogg.. så jag kanske fortsätter ändå... men just nu orkar jag inte skriva så mycket. trött o sliten. Gonatt =)

RSS 2.0