Nu så..

Då försöker vi uppdatera lite. Aline sover i vagnen och Tilda står i köket och leker med vatten (får se hur länge det dröjer innan jag hör ett "OJ" från köket). Ja, i veckan var vi på läkarundersökning med Aline och allt ser bara fint ut. Hon ler och charmar alla i sin omgivning och är nu uppe i drygt 5,5 kg. Så hon drar iväg =) storlek 56 i kläder börjar bli liiiite små, så nu får hon lugna sig lite tycker jag! Hon måste ju vara min lilla bebis ett tag innan hon blir för stor =) På onsdag ska vi till bvc igen för då ska hon få vaccineras mot ROTA-virus. Tilda fick det och det är inte kul, jag vägrar vara med om det igen!! Hon var så dålig, kommer ni ihåg?! HOn hade över 41 i feber med febernedsättande i kroppen, och bara kräktes och vägrade dricka.. så hon blev inlagd med dropp ett dygn och det tog ett bra tag innan hon hämtade sig helt. Och jag har nog inte hämtat mig helt från den upplevelsen än tror jag =) Och när det finns ett vaccin så tar vi gärna det då det smittar otroligt lätt och längre tid än en vanlig magsjuka, och nästan alla som får det blir inlagda med dropp. Så då är det LÄTT värt pengarna man får betala för vaccinet! Och biverkningarna är inget att tala om, lite diarré (och det har hon ju jämt eftersom hon ammar) och lite gnällig en dag är det man kan vänta sig.

I helgen var farmor o farfar här. SOM Tilda har längtat!!! Hon var så pirrig hela dagen och när vi kom hem på eftermiddagen efter alla uppdrag så satte hon sig ute i grushögen utanför dörren och väntade, där satt hon i nästan en halvtimme, sedan gick vi upp till vägen och mötte dem!! Hon studsade hela vägen hem igen! OJ vad hon älskar sina farföräldrar!! Men OJ vad ledsen hon blev när de farit hem igen... hon satte sig i fotöljen med sin gohund och grät... och inte fick vi trösta henne heller. Men sedan lättade det och tur ar dte för vi hade blivit bjudna på kalas hos grannpojken som fyllde 3 i tisdags. Jättekul var det att äntligen få träffas och prata ordentligt, vi har som bara bytt ett par ord med varandra när vi möts ute någon gång.

Och sedan blev det ännu bättre för då kom de nya grannarna som ska flytta in nu i veckan! Och det är två tjejer som heter Tyra och Emmy och som är i Tildas ålder. Tilda var i himmelriket och de cyklade och åkte bobbycar och lekte i gruset tillsammans. Det kommer bli sååååå bra det här!! Tänk att få ha så bra kompisar bara två hus bort!

Idag har vi inte gjort så mycket annars. MÅndagar har en förmåga att bli en riktig slappardag för då är Tilda ledig från dagis och vi är alla dödströtta. Så idag har vi tvättat och bakat. Och slappat i soffan. Men jag är GRYMT besviken fortfarande på vår urusla tvättmaskin! Det är inte kul när man efter att man tvättat en 60 maskin måste ställa sig och handtvätta för det inte är rent... suck. Men det är bara att le och se glad ut.


Aline o farfar


Aline sitter hos farmor, hon är inte så förskräckt som hon ser ut, det var mörkt i rummet =)


Tilda o favvofarmor ser på Blixten McQueen och Tilda säger åt farmor att hålla för öronen när det är lite läskigt =)


Gissa vad vi bakat idag?! RÄTT! Kladdkaka =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0