Hoppsan vad tiden går

Idag blir Aline en månad... shit! En månad! Vad hände?! Och så är det fredag imorgon igen. Skönt med helg. Jag och tjejerna ska åka och storhandla imorgon. Det är en utmaning ska jag säga. Liiiiite stressad blir man men det är skönt att komma ut lite samtidigt.
Idag har Tilda varit på dagis igen. Hon har jobbigt lämningar med skrik och grin och hysteriska utbrott. Men sedan har hon superkul när hon väl är där! Och idag sa hon att hon ville vara mer på dagis för hon har så kul där! Om hon bara kunde komma ihåg det på morgonen när jag lämnar henne, men separationen är såååå jobbig. För oss båda. Men det är desto roligare att hämta henne för hon är sååå glad och ska visa allt hon gjort under dagen och alla nya ställen man kan leka på =)

Igår kväll lste regnet ner och ikväll kom det en riktigt stor skur oxå, det bara dånade i huset. Tyvärr blir det då översvämning på vår tomt eftersom vattnet från alla tomter över oss kommer ner på vår grärmatta. Men myresjömark som äger tomten bredvid oss ska fixa en pump imorgon (förhoppningsvis) och pumpa bort vattnet och så ska de grva nytt dike för att vi ska slippa allt vatten. Inte så kul att gräsmattan och våra nyplanteringar hamnar under vatten, vi har lagt rätt mycket pengar på de..

Här är lite bilder


systermys i soffan


Astridmys, hon verkar dock inte så nöjd med det brottargrepp Tilda har om henne


Idag har vi ätit våfflor till mellis. LYX!


Nöjd liten tjockis som sitter hos pappa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0