OJ vad jag längtar!!!

LÄste just din kommentar Sara och jag längtar sååååå mycket till nästa helg!! Ska bli så kul att träffa er! Och kalasa hela helgen lång =)

Idag har Vi skrivit inbjudningskort till Tildas kalas. Hon är en smula pirrig över kalaset! Det är ju hennes första stora kalas med inbjudningkort och kompisar från dagis och allt. Hoppas bara att alla kan komma nu... Det blir många firanden av vår 4-åring! Först kommer moster och kusin Cilia nästa fredag och då ska det kalasas med prinsesskalas hela helgen! Rosa tårta och mycket marsipan =) Och så självklart prinsesskänningar. Sedan är det den stora dagen den 8:e, då måste vi ju fira. Och så ska hon ha kalas den 12:e för alla kompisar =) Mycket tårta blir det =)

Igår var det fotografering på dagis. Tilda var nog lite pirrig på morgonen för det var många frågor, men hon hade valt sina nya kläder i alla fall. Ett par rosa manchesterbyxor och en limegrön t-shirt skulle hon ha. Och tofsar i håret, ända tills hon skulle klä på sig mössan, då for tofsarna av =) Men de sa på dagis att det hade gått jättebra att fota alla barnen, nu måste man bara vänta alla veckorna innan man får se bilden!

Ikväll har jag och Aline sällskapat med vår älskade granne. Vi brukar smita över dit vi två när Tilda gått och lagt sig. Och så sitter vi där och surrar och dricker te. MYCKET trevligt!!!

Aline har förresten lärt sig (eller håller på att lära sig) att greppa saker! Hon kämpar och kämpar och man ser riktigt hur koncentrerad hon är! Hon får tag i saker men har lite svårt att hålla kvar dom. Och så älskar hon att sitta hos pappa och pilla honom i skägget =) Så här händer det grejjor =)

Igår hade vi även en kompis här på lunch och hennes 10månaders Hilma. Otroligt kul att träffa dom! Så det hoppas jag vi gör om snart!! Vi måste leta oss ut till dom någon dag för det var riktigt länge sedan vi var där!

Och i måndags var ju Tilda hos grannflickorna och lekte, det slutade med att hon åt middag hos dom!! Myckte konstig känsla att inte ha henne till middagen hemma.. men hon kom precis när vi skulle äta (fast hon hade ju redan ätit då) så helt tomt var det inte. Vi är ju inte så vana att hon är borta eftersom vi har mor- och farföräldrar boende så långt bort. Så det har aldrig hänt att vi ätit middag utan henne när vi är hemma. Men hon verkade stortrivas och gott var det tydligen oxå för hon tog mer =) Efter middagen kom de över hit Tilda och yngsta tjejen och så busade de tills det var läggdags nästan =)

Här kommer lite bilder oxå 

PÖSS


Haha GoTilda som dragit upp byxorna till armhålorna och tagit på sig en haklapp för hon ska äta apelsin =)


Ja nog bor vi fint tycker jag...


Sitter i köksfönstret och väntar på att pappa ska komma fårn jobbet


Ser tv och pillar pappa i skägget


Aline i all sin prakt. Kolla in pösmagen =)


"Hockey med pappa, DÅ är jag nöjd!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0