Nytt år nya tag

Japp. nu ska jag försöka göra en summering av de sensate veckorna. Julen firade vi i sthlm. Vi flög ner dagen innan julafton och stannade en vecka, dvs kom hem dagen innan nyår. I stockholm har vi bara njutit av sällskapet och tagit det lugnt. Tyvärr drog Tilda på sig en förkylning som bröt ut samma dag som vi skulle fara och fick lite feber och int i örat en kväll, så vi fick åka till Brommaakuten och kolla så det inte var öroninflammation. vilket det visade sig att det inte var, skönt. På julafton var det bara fam Björkman och fam Östfelt. Lugnt och skönt. Tilda fick träffa tomten och blev överöst med paket. =) Vi var även nere vid jön hos mor och far då Tilda fick ett par skridskor. Honälsakde att åka och lärde sig fort knepet för att hålla balansen. Så nu lär det bli hårdträning ett tag framöver =)
På torsdagen innan vi skulle till flyget stannade vi till hos min syster med familj och blev bjudna på brunch. SHIT vilken brunch!!! det var klyftpotatis, korv, äggröra, färskt bröd, bakelser osv osv osv... har aldrig ätit en så god brunch!! Kusinerna lekte och hade superkul!! Tyvärr hann de inte träffas så mycket mer än den sista dagen då både vi och dom var sjuka. Men vi har bestämt oss för att vi ska åka en gång till i vår eftersom det var relativt billigt och gick så smidigt att flyga. Istället för att offra 4 dgr (2 ner och 2 upp) på att åka bil och sova halvvägs så tar det sammanlagt 4 timmar (1tim flyg och 1 tim bil/håll) att flyga. Så jäkla smidigt! Och bokar man i god tid så är det nästan billigare än bil.

Nyårsafton firade vi med Tildas farmor och farfar. De kom på dagen och hade Maja (hunden) med sig. Vi åt nyårsmiddag och gick sedan ner till sjön för att släppa iväg risluftballonger (?), vet inte vad dom heter men sånadära man tänder och så brinner de och fylls med varmluft så de flyger iväg... (!) och så hade vi tomtebloss. Men Tilda skulle sätta ner ett i snön och brände sönder sina vantar... ajaj. Jag var som en riktig pensionär och gick och la mig halv elva. Det blev ju nytt år ändå.

Så, GOTT NYTT ÅR och må ni får ett år fyllt av lycka och kärlek! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0