Vilken jäkla dag..

Ja vilket kväll vi haft här hemma. Jag har haft en riktigt tung vecka med mycket folglossning och värk. Så jag såg verkligen fram emot en skön myskväll med Tilda o Joppe. Men nope. Det gick bra fram tills middagen var klar. Då flippade tilda. Hon skulle INTE äta. vi sa att äter du inte blir det inget fredagsmys. Då var dte kört. Hon skrek (TOKskrek) i en timme. I sträck. Sparkade och slog så hon åkte i sin säng och där blev hon liggandes medan Joppe sat bredvid och övervakade. Som hon skrek och slog och var förbannad. Det GICK inte att få henne lugn. Till slut tänkte jag att jag skulle vara behjälplig. (kommer jag aldrig göra om) så jag gick in och sa till tilda att nu ska vi se bolibompa för det är ditt favoritprogram. Tog upp henne och satte mig o soffa. Hon blev skogstokig. Från att ha skrikit att hon ville ha sin mamma så skrek hon nu att hon ville ha sin pappa. Jag höll v'l ut i ca 5 min av sparkande och skrik i min famn. Sedan släppte jag henne och lessnade och blev mindre pedagogisk. Sa några inte så väl valda ord och sedan dess har hon dissat mig. Totalt. Nu är dte bara pappa som gäller. Jag fick en mindre hjärtlig kram av henne, för att pappa sagt åt henne att ge mig det, och så gick hon och la sig. När vi skulle kramas och pussas så kändes det inte som förut. Något har hänt. Eller så är det bara att hon börjat vara mera pappig. Men jag har inte en av mina bra fredagar kan jag säga. Igårkväll var jag sessutom borta vid läggning så jag saknade henne jättemycket och ville bara mysa idag. Men istället fick jag knappt vara med henne alls.

Och det som gör allt det här jobbigt från början är alla hormoner som rusar i min kropp och förstör mitt förstånd. Dessa hemska hormoner ger mig dessutom den mest vidriga värk i bäckenet. Är less, behöver jag säga mer?..


Kommentarer
Postat av: petra

vet precis hur du känner! tjoppan har blivit jättepappig också! det har hon aldrig varit. vi får vara glada för papporna istället...men, jag förstår att det varit jobbigt när du haft så ont & eländigt i veckan! för tjoppa-mys finns det väl inget som är så underbart som?!?

kramar i massor!!!

2011-02-26 @ 12:58:33
Postat av: Sara

Visst är det mysitiskt hur vissa dagar samlar på sig tråkigheter? Vi hade också en sån dag i torsdags. Cilia klämde tummen i tvättmaskinen och fick en kniv i ögat samma dag som Ea spräckte hakan så vi fick åka till Brommaakuten och limma ihop henne. Mystiskt, men tur att det ändå inte blev värre än så... Kram på er!

2011-02-26 @ 17:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0