F'låt

Att jag inte skrivit på ett tag. Har mycket att stå i nu och sedan datorn på nedervåningen gick sänder så har det inte blivit av (jag vet, i-landsproblem). Och dåligt med kort blir det oxå när man inte har den datorn där det bara är att stoppa i minneskortet från kameran och ladda upp. Så ni får snällt vänta.  Har packat kartonger ikväll. Nu är 10 kartonger packade men det ser inte ut som jag packat ner en enda pinal. Skit vad grejer man har! Tur att vi har några semesterdagar på oss att flytta för annars skulle det vara PANIK nu. Men vad fasen, bara man får ut sängen och det viktigaste första dagen så man kan sova där så är det ju lugnt =)

Imorgon (måndag) kommer målarna och ska tapetsera, och senare i veckan ska det läggas golv, och på tisdag nästa vecka är den stora dagen, då är det slutbesiktning. Om allt går som vi vill så flyttar vi efter det. Jädrans vad det går fort! Ska bli så skönt att få flytta till HUS! Med stor tomt och allt!

Nu är det bara resten kvar... ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej hej

Har tjuvkikat på mamma och pappas bilder och det ser verkligen jättefint ut! Lyxigt för dig med långt sommarlov hemma i nya huset. Fixa lite inne, fixa lite ute, promenera ner till stranden bada och ta en glass... Det är du om en vacka! (Ja när alla kartonger är flyttade o gamla huset är städat...)

2010-06-21 @ 09:23:04
Postat av: Petran

NI är såååå duktiga! Längtar tills vi tar oss iväg och får titta på ert fina hus! =)

Kramar!!!

2010-06-21 @ 15:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0