Plötsligt händer det...

ja igår satt Tilda på pottan, och -håll i hatten- det kom lite kiss i pottan!!! Första gången!! Hon hade vosserligen suttit där ett BRA tag och vi tankade henne full med äppeljuice så till slut kunde hon väl inte hålla sig längre =) Men hon ville själv sitta på pottan och hon var mäkta stolt över sin "prestation" efteråt =) Så det blev ett klistermärke på sängen och ett pärlarmband. Nästa gång får hon börja på ett nytt.

I hegen har dte bara regnat här. Och i och för sig var dte väl det vi ville ha för att gräset skulle växa men det är ju så trist med dåligt väder. Och så vill vi ha lite sol nu som omväxling så vi får se om det oxå sätter fart på gräset!!

för att komma med lite skvaller för er som är nyfikna så kan jag säga att smålandsvillan osm ligger högst upp på vår gata och varit till salu i flera år nu äntligen blivit såld. Tydligen ett ungt par som köpt denså det verkar ju lovande. Sedan händer det grejer med den andra smålandsvillan som ska byggas här uppe. Grunden till huset och garaget är snart klara och huset kommer om ca 2.5 vecka. Dessutom är det tydligen fler spekulanter på tomterna här i området så nu börjar det röra på sig ordentligt må jag säga! =)

Imorgon blir det jobb. SOM jag ÄLSKAR mitt jobb! Tycker det är så kul att åka dit varje dag och känna att man gör något man är bra på och brinner för!

Kommentarer
Postat av: Petran

Hellu Baby!!!

För det första; Miss U!

Åh så duktig Tilda var! Ge henne en stor kram från oss! =)

Hoppas att livet leker för er & hoppas att vi ses snart!

Kramar i massor!

/Petra

2010-08-24 @ 12:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0