Det håll på att gå åt fanders...

Men nu är den i alla fall såld lägenheten, med fukt i badrummet på övervåningen... Jo köparna har varit här med en besiktningsman idag. Han visade på att det fanns fukt under plastmattan och bakom kaklet i badrummet på övervåningen. Vilket gjorde oss och köparna förvånade och mycket besvikna. Köparna blev osäkra (med all rätt) och sa att de skulle hem och fundera. Ikväll har vi förhandlat fram en lösning. De kom tillslut fram till att de kunde köpa lgh för 590 000 istället för 625 000 som var utgångspriset. Vi blev besvikna över det sänkta priset men efter ett kort övervägande så gick vi med på det, om kontraktet skrevs SENAST imorgon. Och då fixade mäklaren så att vi skrev kontraktet idag =) Himla bra mäklare, an for först hem till dem med de nya kontrakten, och sedan hem till oss. Service, även om vi betalt bra för den =)

Så nu är vi på banan igen. Men det såg bra mörkt ut ett tag där... Känns bra att äntligen kunna koncentrera sig på det nya huset istället för att gå och oroa sig för om man blir av med lägenheten eller inte.


Kommentarer
Postat av: Pappa

Grattis till försäljningen! Trist med fukten men det var nog en bra deal både ni och köparen kom överens om. För 35 tkr. lär de kunna få ett fint badrum och ni får lugn och ro några dagar.

Trevlig helg

Pappa

2010-04-30 @ 10:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0