Snöstorm

Idag när jag åkte hem från jobbet var det nästan snöstorm en bit på vägen. Men så fort man börjar närma sig Umeå så blir det blask. Det är stor skillnad på Hörnsjös väder och Umeå.

Helgen som gick har varit händelserik. Vi fick en till i släkten Björkman då John och Hanna gifte sig (vad ska du nu döpa din blogg till Hanna?) =) Bröllpet var på lördagen den 7/11 i Kalix kyrka. De var så fina så fina! Och vi hade en mycket trevlig kväll efteråt!

(jag skulle lägga upp en jättefin bild på brudparet men just den bilden fungerade inte såklart..)

Tobbe och Joppe släpper loss


Så mjuka i benen...



Och så spårade det ur =)  (han är inte så berusad som han ser ut, han gör sig till)


Bruden och brudgu....men vad f*n... det är ju Joppe!!!!
(han hade i "uppdrag" att pussa Hanna varje gång John lämnade bordet)


Frida och Tilda jagade varandra konstant fårn kl 17 till kl 20


Tilda springer...


Hon stannade bara för att äta tårta...


...Å mysa med farmor såklart



Och på söndagen var det ju dags att fira Tildas 2-årsdag!! Hon var lyrisk över alla paketen! Men mest av ALLT tyckte hon om den rosa dockvagnen hon fick av farmor, farfar och gammelmormor Ellen! Hon har fortfarande knappt släppt den! Så fort hon kommer hem från dagis så slänger hon sig på den och börjar bädda ner nallarna. Idga hade hon den till och med när hon följde med oss och handlade (vi har köpt varsin stegräknare så nu ska vi tävla. Jag kommer vinna!!) Men för varje paket Tilda öppnade så gav hon en glad och förvånad min! "Assos!! Pussel!" (Alfons pussel) "Ittajjen" (byxor med gitarrer på)

Och av moster, morbror och kusinerna i Stockholm så fick hon en kaffeservis. Gissa om vi fick dricka kaffe sedan!! Den är oxå omåttligt populär!


Så tack alla goa släktingar och vänner för de fina presenterna Tilda fick! Tack för att ni hjälpte till att förgylla hennes dag!



Kommentarer
Postat av: Sara

Hur är ställningen i stegtävlingen? Du rör dig ju lite mer i ditt jobb än Joppe så lite försprång för dig där... Tack för alla bilderna, de var efterlängtade.

2009-11-12 @ 15:01:13
Postat av: Petra

Åh så fantastiskt söt liten 2-åring!!! Underbar klänning. Har faktiskt saknat dig i veckan...men, det får ta igen till veckan! =)

Ha en skön helg!!!

Kraaaaaaaaam

2009-11-13 @ 11:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0