Superdag

Idag vaknade vi vid sju och hörde hur Tilda återigen låg och sjöng för Kanin. Sååå söt! Hon har dessutom varit på ett strålande humör hela dagen! Vilket hör till ovanligheterna nu när hon kommit in i den fruktade 18 mån trotsen... Eller som syrran sa... det är i trots hela tiden. Perioderna då de inte är i trots är kortare än trotsperioderna =) så man får korta pauser från utbrotten... Här duggar konflikterna tätt må ni tro... Hon ska inte ta på sig kläderna, inte byta blöja, inte sitta på pottan, inte vara i knät, inte vara på golvet, inte gå, inte åka vagn, inte bli buren... listan kan göras lång med ord osm börjar på "inte" och som gäller Tilda just nu...  Och får hon då inte som hon vill eller om ngt går emot henne så blir hon tokarg och slänger sig på golvet (eller marken) och skriker. Då är det lönlöst att försöka prata med henne för hon stänger av helt. Och att försöka bära upp henne är mission impossible.... hon är som en ål! En sprattlande sparkande skrikande ål... Så det blir ett stadigt grepp runt midjan och bära henne under armen. Och hoppas att grannarna inte ringer socialen (!)... Men lika fort som hon kraschar, lika fort blir hon glad igen.

Imorgon ska jag och Tilda gå på stan med Carro och Frida. Vi ska luncha och gå på det temporära tivoli de byggt upp nere vid hamnen. Ungarna är kanske för små för att åka ngt men det kan ju vara kul att se iaf. Jag är så glad att Carro tar ut mig ibland så det händer lite saker. Och Tilda o Frida är ju bästisar så det gör ju inte saken värre =)


Tilda fick syn på sina älskade gummistövlar imorse och sprang omkring
som en tok här hemma =)



Myser med kanin och äter kvällsvälling.

Kommentarer
Postat av: Sara

Gud vad Tilda är lik dig när du är liten! Hade vällingbilden var svartvit hade jag trott den var en av pappas porträttbilder i hallen.

2009-06-04 @ 21:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0