Hemma från sthlm

Nu har vi kommit hem igen. Vi åkte förra fredagen och kom hem idag. Vi stannade halvvägs i Hudiksvall och sov. Vi har hittat världens mysigaste ställe att övernatta på! Ers Jons gården heter det. En supermysig går med underbara personer som har stugor till superpriser i underbara omgivningar!! Om ni ska till Hudik så stanna där!!!

Vi har haft det supertrevligt och kul i Sthlm!! Så kul att se alla igen och att få träffa min nya systerdotter Myra!! Hon döptes på söndagen den 26 och hon är såååå söt! För att inte tala om mina andra två systerdöttrar, Ea (5 år) o Cilia (2,5 år) såååå goa!!! Saknar dem redan!!

Vi tyckte alla i famlijen (inklusive Astrid, the Cat) att det var OTROLIGT skönt att komma hem igen! Borta bra men hemma BÄST!!! Så underbart att känna doften (lukten?!) av instängd huslukt när man öppnade dörren hemma!! Precis som när man var liten och hade varit på landet hela sommaren och kom hem till lägenheter i Täby igen. Ska snart njuta av min alldeles egna säng!!! Synd bara att Sthlm ligger så f*rbannat avsiden från Ume...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0