I prefer death!

Helvete vad jag mår dåligt! Natten till fredag vaknade jag av att jag frös så jag skakade. Gick efter ett tag upp och kollade febern. Höll på att få en chock när termometern visade 39!! Fredag kväll var tempen uppe i 40... 40 grader feber!!!! Det är inte att leka med ska jag säga... har gått på blandade febernedsättande tabletter sedan dess men får inte ner feberhelvetet! Ligger nu på 38,2 med alvedin och ipren i kroppen. Och hostar så lungorna spricker. Huset kommer imorgon, och nu är Joppe påväg att bli dålig oxå oxh Tilda har 38,1. Fan fan fan fan fan fan!!!!! Som tur är har vi Ärtan och Ove här och Ove ska stanna hela veckan och Ärtan ska vabba för Tilda till tisdag. Så då får vi hoppas att jag är frisk så jag kan ta över. Fan i helvetes jävla skit! I prefer death...

4dgr...

Nu är det nedräkning. Tiden går så ruskigt fort! Förstod idag att jag kommer göra min sista beställning för skolan imorgon, sedan är det sommarlov. Konstigt. Men för det första kommer huset om 4 dgr!!!!! Det jobbiga nu är bara att jag känner mig lite förkyld. Jag är tokhängig och har gått och hostat hela dagen. Ska proppa i mig c-vitamin och köpa en massa Echinagaard eller vad det heter. TÄNKER INTE BLI SJUK!!! Funderar på om jag ska lägga mig på soffan i bibblan här på skolan innan jag far hemåt, annars lär jag ju somna på vägen...

En vecka kvar...

Ja nu har nedräkningen gått över från veckor till dagar... om en vecka idag kommer huset! Så ruggigt spännande! Kommer kännas långt att jobba den dagen, och dessutom jobba till 17,30!!

I helgen hade vi öppet hus på jobbet. Det var ganska mycket folk och vi hade tur med vädret så det blev en fantastisk dag! Jag grillade hamburgare för fullt, tyckte att jag gjort väldigt många (111 st) men alla utom ca 10 st gick åt. Och jag tror att de fick ganska bra betyg av folket, de verkade gilla dem. Tilda och Joppe var där oxå och Tilda hade jättekul! Hon sprang runt där och lekte i båten som står på skolgården och gick och klappade hundarna som var där.
Igår var vi ute vid tomten hela dagen. Eller ja, det blir ju inte så lång dag för vi tog en rejäl sovmorgon hela familjen och vi väckte inte Tilda förrän straxt efter tio (!). Då åt vi frukost och sedan for vi coh köpte en grävmaskin till Tilda och så for vi till tomten och grävde. Tilda älskade grävmaskinen och det var full fart på henne hela den dagen oxå. Hon är så glad när vi är ute på tomten, hon vill aldrig åka därifrån. Det ska bli så kul för oss alla om en månad när vi inte behöver åka "hem" därifrån, för då BOR vi ju där!!! Nä nu ska jag gå och sova, är gräsligt trött idag. Puss o go'natt!

Hemma från Sthlm och brandsläckaren invigd...

Ja nu är vi hemma från Sthlm jag o Tilda. Gissa om vi haft det mysigt!!! Oj vad bra det var, och flyga kan vi lätt göra fler gånger! Hon tyckte det var superkul och det var inga problem alls att sitta still över en timme =)

För att stilla mammas oro ska jag nu berätta vad som hände med brandsläckaren... Jo idag när vi kom hem från att ha handlat nya skor till Tilda så skulle Joppe o Tilda gå upp på verandan och jag skulle gå runt och låsa upp. Jag la märke till att grannarna verkade grilla för det kom rök från deras uteplats. När jag kommer ut på verandan ser jag att Joppe är på grannens uteplats och att det ryker väldigt mycket och slår lågor upp från deras gasolgrill. Joppe ber mig hämta vår brandsläckare och jag springer upp och hämtar den i klädkammaren. Joppe får fort släckt elden med pulversläckaren och faran är över, men det var en del plast och en filt som blev helt smält.

Nu tillbaka till Sthlm, här kommer resan i bilderUme flygplats (Tilda liiiite pirrig)


Linslusarna


Tilda nyfiken på planet mor Sthlm


Den klassiska tungan kommer ut igen


Färja med mormor ut till Adelsö


Hos kusinerna


Succé i sandlådan hos kusinerna


Ettåringen


Hos "frisören"


Otroligt duktig frisör men kanske inte den mest ergonomiska ställningen =)


Lyxlunch vid eget bord


Tjejmiddag med kusinernaMyra, systeryster o gomamma


Flyg hem igen, lekte med Polly Pocket heeeela vägen


Hemma i soffan igen, med en limpa (!)


Nya skorna, de gamla stövlarna gick sönder efter bara två veckor så vi fick byta dem.
Träningsvärk...

Aj i mina överarmar... behöver träna mer på att skotta hord så jag inte blir helt knäckt =)

Idag har vi köpt presenter till Myra som fyller 1 år idag!! Vi ska hälsa på henne på torsdag då vi flyger (!)  ner till Sthlm. Ska bli ruggigt spännande!! Det är med skräckblandad förtjusning =)

Det blir ett kort inlägg idag för jag är TRÖTT.... g'natt....

Blåsor i händerna...

Jo idag har varit en riktig utedag. Eller det har det varit hela helgen egentligen. Igår var vi ute hela dagen och grillade på kvällen. Och idag har vi varit ute vid tomten hela dagen, vi åkte bara hem för att äta, sedan ut igen. Tilda älskar att vara där ute, vi vuxna med. När vi väckt Tilda imorse vid 10 (!) så åt vi bara frukost och sedan for vi mit Yttersjö. Väl där skruvade Joppe ihop sin nya skottkärra och så var vi igång med skottande och dikesgrävning för att få birt allt vatten från tomten. Vi har dock fortfarande ett par snöhögar så det lär fortsätta rinna en hel del vatten innan de är borta. Sedan gick vi en promenad över åkern och ner till sjön. Tilda sjöng hela vägen, hoppade och skuttade. Hon är verkligen en riktgi bondjänta och älskar att vara ute på landet och i skogen. Bara ca 150 meter bort så låg en jättefin liten badplats med sand och grässtrand. Så otroligt fint! Det pirrade till ordentligt i magen när jag kom på att vi faktiskt ska få bo där ute från och med i sommar!!! Fy fasen vad lycklig man kan bli! Tre veckor kvar till husleverans...

RSS 2.0