fläskläpp

Idag blev det sen läggning av Tilda. Hon har precis lagt sig... anledningen var först mycket trevlig och sedan slutade det i mindre katastrof (om man frågar Tilda). Vi har ju som tidigare känt fått nya grannar här på gatan. Till allas glädje dfå både barn och vuxna är supertrevliga!! Tilda är helt lyrisk över sina nya lekkamrater! Emmy är 3,5 år och Tyra är 5,5 år så Tilda är mitt emellan dem =) Hon leker lika bra med båda två och de har så kul alla tre! Så i eftermiddag när hon såg att de kommit hem så kastade hon sig på cykeln och cyklade och lekte med dem! Senare kom de alla tre in och lekte här hela kvällen medan vi satt och surrade med pappan i familjen. De hade sååååå kul och Tilda var helt slut efter all lek. De lekte så bra så man hade inte hjärta att avbryta dem. så det gjorde inte så mycket att det blev lite senare kväll. Men... precis när vi skulle kliva i sängen så skulle jag fåna mig med Tilda och säga att hon skulle kliva i sänglådan så jag kunde skjutsa in henne under sängen där hon skulle sova... men då böjer hon sig ner och slår överläppen rakt i vassa hörnan på sängen!! Det blöder ju som bekant ganska mykcet i munnen oxå så det mer eller mindre rann blod ur munnen på henne. Och Tilda brukar inte skrika så mycket när hon gör illa sig men nu hörde man verkligen hur ont det gjorde! Hon riktigt hulkade när hon grät för det gjorde så ont! När vi fått bort allt blod och fått se var det kom ifrån så kunde vi i alla fall konstatera att tänderna satt kvar. Den stora skadan verkar vara att hon (för andra gången i sitt liv) slagit av den senan som sitter fast mellan läppen och tandköttet på överläppen. Samt skaffat sig en rejäl fläskläpp... lilla barn... så imorogn får vi väl försöka göra en ny undersökning och se hur tänderna sitter. Men det verkar lovande än så länge. Inte så skoj avslutning på kvällen som började så bra...Kommentarer
Postat av: mamma/mormor

Jag lider med er vet hur det känns när barnet slår sig man känner sig väldigt skyldig som vuxen. Vi ska ju veta allt och och försvara dem mot det onda.

Hoppas det inte blev så allvarlig.

Idag har jag varit på utbildning om hot och våld mot äldre kvinnor det var i stan länsstyrelsen. Mycket aha upplevelser. och många fallbeskrivningar.

Och hur mycket det är mörkat i samhället.

Fy vad det är mörk ute nu, jag har köpt en färsk krabba till lördagen som vi ska äta i vår "kuvös" det är så mysigt där.

Ejan har varit till doktorn igen och de har tagit nya prover men hon är kärnfrisk.

hoppas att inte Tilda har för ont i morgon Pussa på henne från oss så gör det kanske inte så ont.

Vi ses snart och får då pussas på riktigt Ha det så gott hälsa alla från oss puss och kram MOR och Far

2011-10-06 @ 20:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0