Trött på Aftonbladets "kaos" "chock" "varning" blaha blaha

"snökaos" "Vargavinter" herrejösses... Vad är det för pulver som arbetar på Aftonbladet egentligen? Man börjar ju undra om de aldrig sett snö eller varit norr om uppsala överhuvudtaget... Idag stod det STORA rubriker om snökaos och hemskt väder. Vad är problemet? Jo att skåningarna inte har ordentliga vinterdäck och inget trafikvett. När det var oväder här uppe var dte ingen större fara, jo visst var det bilar som körde fast och åkte av vägen men endast ett fåtal och inga större olyckor. Och vad är det för snack om hemskt låga temperaturer?'

 "I Norrland blir det inte lika mycket snö. Men däremot kallt, lokalt ner mot mot minus 30 grader. Även i Svealand kommer det att nypa ordentligt i kinderna. Lokalt går kvicksilvret ner mot minus 15.

Det har varit en ovanligt tuff vinter med mycket snö och isande kyla. Och fortfarande är den alltså inte över."

Men hjälp!! Det kommer bli ner mot 30 minus(!), so what? Det är inte dirket ovanligt här uppe, och attd et är en större nyhet att Svealand får ner mot -15 visar ju bara på hur usla vintrar det varit förut, eller på hur usel reporter det är som tycker att det är uppseendeväckande... ojojoj. Och till sist är jag rätt less på att de skriver att det ska bli oväder i "hela landet" men menar egentligen bara söder om Gävle.

Så, Aftonbladets reportrar är välkomna upp till vårt vackra land i norr, välkomna upp till stället där folk beter sig som folk och där man kan klä sig efter vädret.

PS. missförstå mig inte, jag är egentligen på ett strålande bra humör, kände bara för att klaga av mig lite =) Puss


Kommentarer
Postat av: Petra

Kan bara hålla med dig!!! =)

Bra sagt! Satt på planet, en halvtimme försenat pga att det snöat lite grann i Stockholm!!!

2010-02-19 @ 18:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0