Oliiiiiidligt hett...

Det var ett bra tag sedan jag skrev. Skärpning nu Mia!!! Men nu ska jag uppdatera här lite. Kristi himmelfärd var mamma o pappa här. Såååå kul! Vi grillade och åt middag på nya verandan... var en sväng på stan och shoppade... och hade jättetrevligt! Och hundarna var med oxå. Tilda tycker om hundarna!








Vi började även prata om staket till verandan när mamma o pappa var här. Och nu är projektet igång. Joppe har satt upp stolparna och köpt virke till staketet så nu är det pågång. Men idag gick det inte att bygga staket. Det har varit så ruskigt hett här idag!! Vi har haft 30 grader varmt.. och vår uteplats ligger i söderläge och i lä från all vind så det har nästan inte gått att vara där. Vi har haft Tilda i badbaljan större delen av dagen.


Hm... får man verkligen stå på bordet?!...






Vaaaaar är Tilda o pappa?!


Tittut!!!!


Igår var även Tobbe, Carro och Frida här. Tilda och Frida är verkligen BÄSTA kompisar!! De tycker så mycket om att leka med varandra!! Jag tror det är för de är lika vilda och tokiga båda två. Visst tar det en lite stund innan de kommer igång men när de väl är igång så är det svårt att stoppa dem! Igår höll de på till halv nio!! Och de hade sååååå kul! Sprang och jagade varandra, låg och fnittrade tillsammans på en madrass på verandan, körde dockvagn, bil, osv osv.


Busungarna Tilda o Frida


Snillen spekulerar...



Sagostund med Carro


Goungarna


Just nu är Joppe med ett par kompisar på stan och tjuvlyssnar (de har inte köpt biljett) på Whitesnake. De spelar nere vid kajen i stan men man kan lätt sitta utanför och lyssna. Och då slippa betala de nästan 600 kr som biljetten kostar (!).  Hoppas han har kul... och att han inte kommer hem för sent... jag kan inte somna utan honom... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0