Kallt som attan!!

Idag har vi inte varit ute någonting. Det känns lite konstigt. Vi brukar alltid vara ute minst en timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen. Men idag har det varit för kallt. Det har varit -13 grader och så har det blåst, så det upplevda temperaturen har varit -25!! Inte skönt, särskilt inte för stackars Tilda. Men vi har varit och handlat en sväng. Vi köpte nya lampor till fönstrena i vardagsrummet. Det kommer bli så fint!

Och så har Joppe klippt av sig allt hår igen. Så nu ser han ut som en ganster. Det är bara tatueringarna som fattas =)


Idag har vi även gått in i en djuraffär och tittat på kaniner och marsvin. Det går bra så länge Tilda inte kan prata, För då lär dte bli ett himla tjat om "jag vill ha" och "jag vill ha"... Men nu var hon mest farscinerad av alla djur. Hon försökte klappa kaninerna genom plexiglaset och fånga fiskarna i akvariet =) sååå söt. Hon tyckte verkligen det var jättekul.

Och så har vi tagit lite badbilder. När man frågar henne om hon vill gå och bada så springer hon till trappen och väntar på att vi ska öppna grinden. Så fort vi gjort det så klättrar hon upp för trappen så fort hon kan och springer in i badrummet och står och studsar nedanför badkaret. Efter kvällens bad så frös hon lite så när Joppe torkade henne så  passade hon på att luta sig mot hans varma kropp och mysa lite.. De var så söta så jag var tvungen att springa och hämta kameran =)





Modellface =)


Vanliga glada Tilda


Mina goälsklingar!!!

Kommentarer
Postat av: T. Nyman

Vilken sötnos, rena pampersreklambruden! Jonne kommer helt klart få ladda bössan när hon blir i tonåren...



Du ser riktigt hård ut med rakat, hör av dig så kan jag tipsa om tatuerare ;). Jag håller på att täcka armarna, bara överarmarna klara än så länge dock.

2009-02-09 @ 00:09:36
Postat av: mammalena

vad fint ni har det i ume. vi hade -5 i morse och det var svinhalt upp för backen till Robert.Hundarna har varit vårdhundar i dag ätit ost,sockerbitar, pepparkakor,brödkanter, paprika och "hover"har hittat smulor.Så nu är de trötta.

Vad fina dina älsklingar är.Tilda ser äldre ut än vad hon är, och vilka stora fina ögon hon har.

Vi tänkte åka till Jerry imorgon men fick ett mail idag att de har åkt till kanarieöarna idag.ha det så gott puss och kram mor och far(lena,nisse så det inte blir fel)

2009-02-09 @ 18:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0